tapahtumat

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?

Tapahtumiemme kautta tavoitteenamme on tavoittaa nuoria, tarjota unohtumattomia kokemuksia ja kasvattaa yhteisöllisyyttä. Meidän joukossa kukaan ei jää ulkopuolelle – olit siis tuttu tai tuntematon kasvo joukossamme, olet aina lämpimästi tervetullut mukaan! Alta löydät tulevat tapahtumat, mutta pääset myös kurkistamaan mitä olemme aiemmin tehnyt.

Kouluvierailut

Kouluvierailut ovat aina olleet tärkeä osa työtämme ja olemmekin rakentanut kuusi erilaista pohjaa, joista on tarkoitus keskustella koulun
oppilaiden ja henkilökunnan kanssa. Jokainen vierailu on yksilöity koulun tarpeiden ja toiveiden mukaan. 
Jotkut toivovat yhden koko koululle suunnatun vierailun ja toiset haluavat useammasta pohjasta rakennetun kokonaisuuden. 

Vierailimme viime vuoden aikana seuraavissa kouluissa: Lyseon yhtenäiskoulu, Spesian ammattiopisto, Topeliuksen yhtenäiskoulu,
Vaisaaren koulu, Vasaramäen yhtenäiskoulu. Yhteensä teimme 13 kouluvierailua näissä kouluissa. Keräsimme kouluvierailuilta palautetta sekä oppilailta, että yhteistyökumppaneilta. Tässä niistä muutama. 

“Go te! Älkää koskaan lopettako, teidän menolla ei oo mitään rajaa eikä
pysähtymistä. Liikaa pahaa tällä hetkellä maailmassa ja kaiken pahan takana on aina toinen ihminen. Katkaistaan paha!”

“Meille jäi kyllä tosi hyvä fiilis päivästä ja oli ilo olla mukana toteuttamassa!
Mieleen jäi erityisesti hyvä yhdessä tekemisen meininki. Lähes jokaisessa ryhmässä nuoret arastelivat aluksi, mutta kaikki intoutuivat lopulta kokeilemaan ja pelailemaan yhdessä. Heidän kanssaan oli helppo toimia, ja yhteisiä sääntöjä noudatettiin lähes moitteettomasti.”

Yhteystiedot

[email protected]

Sosiaalinen media
Nettisivut tarjoaa