Generation R -festivaali

Projekti Radikaali järjestää ilmaisen, toiminnallisen Generation R -festivaali -ulkoilmatapahtuman perheille Turun Kupittaalla Veritas Stadionin ympäristössä 14.9.2024 klo 13 - 17!

Lukuisat urheilu- ja muut harasteseurat esittelevät omaa toimintaansa Stadionin ulkopuolella.

Tule ihmettelemään monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa! 

 

Tapahtuma huipentuu SOMESTARAT vs TV-TÄHDET -jalkapallo-otteluun Veritas Stadionilla klo 17.

"Veritas Stadion jytisee syyskuussa, kun tutut somestarat ja tv-tähdet ottavat mittaa toisistaan hyytävän jännittävässä hyväntekeväisyysottelussa."

                                                            TUU MESSIIN!

Yleisötapahtuma

Projekti Radikaali kerää yhteistyökumppaneita esittelemään nuorille erilaisia harrastusmahdollisuuksia Veritas Stadionin ympäristöön syyskuussa!

Tapahtuman tarkoituksena on kokeilemisen kautta auttaa nuorta löytämään itselleen elämää rikastuttava harrastus, jota järjestämässä mukana on kymmeniä nuorille ja lapsille harrastuksia tarjoavia yhdistyksiä ja tahoja. Harrastaminen tuo elämään iloa, rytmiä ja tavoitteita. Se on myös tehokas keino ehkäistä syrjäytymistä koronakriisin jälkeisessä maailmassa, jossa fyysinen inaktiivisuus ja alati kasvava ruutuaika aiheuttavat huomattavan riskin mielenterveydelle kaiken ikäisille. 

Yhdistykset nousevat nyt yhtenä rintamana osoittamaan, että kyse on yhteisestä huolesta. Tapahtuma on kollektiivinen voimannäyttö ja viesti hyvästä yhteistyöstä ja yhteishengestä toimijoiden kesken kiusaamista, syrjäytymistä ja väkivaltaa vastaan. 

Tahdomme mahdollisimman monen nuoren löytävän itselleen avaimet mielekkääseen ja kehittävään harrastukseen.

Kannamme myös huolta seurojen vapaaehtoisten aikuisten määristä: lasten kestävä harrastus- ja kilpailutoiminta edellyttää lisää joukkueenjohtajia, valmentajia, huoltajia, rahastonhoitajia ja muita aikuisia mahdollistajiksi. Toivommekin, että seurat ja yhdistykset löytävät tapahtuman kautta myös aikuisia mukaan toimintaansa. 

Mukana tapahtumassa ovat mm. FC Inter ja InterAction,  FBC Turku ja TPS Salibandy, TPS juniorikiekko, TUTO Volley, NMKY Yökoris, kattava joukko kamppailulajeja sekä Turun Nappulaliiga. 


 

Jalkapallo-ottelu

Tapahtumapäivän kruunaavassa hyväntekeväisyys jalkapallo-ottelussa Veritas Stadionilla toisistaan mittaa ottavat sosiaalisen median ja perinteisen television eturivin nimet.

Pelin puuhamiehinä ja joukkueiden kapteeneina toimivat Salatuista elämistä tuttu Axel Milliam ja somestara Vili ”vilichili2” Lehtelä

Otteluun myydyistä lipuista saadut tuotot jaetaan Projekti Radikaalille ja Turun Majakkasairaalan lapsipotilaille.